Ingredients per quatre persones:
- una ceba grossa
- tres tomàquets madurs
- un tronc de canyella
- una fulla de llorer
- una branca de menta
- dos talls de panxeta ( carn salada )
- un kg. de Faves
- un kg. de Pèsols
- una botifarra blanca
- una botifarra negra
- sal i aigua
Preparació:
Tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tros de canyella i una fulla de llorer. Cuan estigui daurada l’hi afegirem tres tomàquets sense llavors , a la que estiguin ben sofregits l’hi posarem la carn salada tallada a bossins i una branca de menta. Tot seguit l’hi posarem les favesi els pèsols ,els cobrirem d’aigua i els deixarem coure entre una hora i mitgai dues fins que redueixin.
Un cop cuits , hi tirarem la sal i la botifarra blanca i negra , tallada a rodanxes. Cinc minuts de “xup-xup” i ja estarà acabat.
- una ceba grossa
- tres tomàquets madurs
- un tronc de canyella
- una fulla de llorer
- una branca de menta
- dos talls de panxeta ( carn salada )
- un kg. de Faves
- un kg. de Pèsols
- una botifarra blanca
- una botifarra negra
- sal i aigua
Preparació:
Tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tros de canyella i una fulla de llorer. Cuan estigui daurada l’hi afegirem tres tomàquets sense llavors , a la que estiguin ben sofregits l’hi posarem la carn salada tallada a bossins i una branca de menta. Tot seguit l’hi posarem les favesi els pèsols ,els cobrirem d’aigua i els deixarem coure entre una hora i mitgai dues fins que redueixin.
Un cop cuits , hi tirarem la sal i la botifarra blanca i negra , tallada a rodanxes. Cinc minuts de “xup-xup” i ja estarà acabat.
Bon profit!
Recepete del Restaurant Xeflis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada