Cercar en aquest blog

diumenge, 28 d’octubre de 2007

V Quinzena Gastronòmica del Bolet de Cabrils

Del 26 d'Octubre al 18 de Novembre a Cabrils
Aquests son els establiments de Cabrils que hi participen enguany a la V Quinzena Gastronòmica del bolet.

Ca l'Estrany

Saltat de bolets amb foie

Ceps botó amb all i julivert

Cal Gras

Saltat de bolets amb botifarra

Rovellons a la brasa

Can Rin

Rissoto de bolets amb parmesà

Hostal de la Plaça

Saltat de xipirons, espàrrecs de marge, rossinyols, trompetes de la mort i patates fregides

Pizzeria de l'Hort

Pizza de bolets amb botifarra negra

Lasanya de cérvol i bolets

Spla

Remenat de bolets amb botifarra de Can Barba i crosta de fulls

Tempo de l'Hort

Crema de bolets amb bunyols de mascarpone

Carpaccio de ceps amb vinagreta de pinyons i parmesà

Xaret

Rovellons al forn

Arròs cremós de rovellons i gambes

Terrina calenta de carxofes, foie, avellanes i rovellons al forn de romaní

Xeflis

Barreja de bolets

Rovellons a la brasa

Bacallà amb crema de rovellons

Hotel Mas de Baix

Saltat de bolets amb llenties

Sal i Pebre

Lasanya de bolets

Bacallà amb panses i ceps

Tenas

Mongetes de Burgos amb perdiu i trompetes de la mort

Pularda farcida amb ceps i rossinyols, poma caramelitzada i reducció de Porto

Bacallà al forn, llenega negra i patata gratinada