Cercar en aquest blog

dijous, 9 d’agost de 2007

Tripa amb Cigrons

Ingredients
1 Ceba
1 Grill d’All
1 Pebrot vermell
4 Tomàquets vermells
1 Xoriço
1.1/2 Kg. De Cap i Tripa de vedella
1/4 Kg. De Cigrons secs
1 Os de vedella
1 Os de pernil
Oli d’oliva , Sal ,Pebre i Aigua.

Elaboració:
Per començar posarem la nit abans , els cigrons en remull ambaigua calenta , sal i els ossos de vedella i de pernil i ho deixarem tota la nit. ( si no teniu temps els cigrons de pot , també serveixen )
L’endemà:Picarem la dent d’all i la ceba per fer el sofregit , quan sigui rosadet afegiu el pebrot vermell tallat a daus i passats unsdeu minuts afegim els tomàquets tallats amb el xoriço tallat.Quan comenci a treure l’oli l’hi posarem la tripa i el cap amb un xic d’aigua i ho deixarem fent xup xup.En un altre cassola amb aigua bullin l’hi posarem els cigronsremullats i els ossos , fins que siguin cuits. Un cop cuits els passarem a l’olla on tenim la tripa i ho deixarem coure a mig foc durant 1/2h més, rectifiquem de sal-pebre i bon profit!



Recepta del Restaurant Xeflis.
Preu:Baix
Dificultat: Baixa
Temps d'elaboració: 2h. aprox