Cercar en aquest blog

dissabte, 4 d’agost de 2007

PERINET 2003


Fitxa tècnica
ELABORADOR:Mas Perinet
ENOLOGIA:Josep Serra
VITICULTURA:Josep Serra i Francisco Blanch
DENOMINACIÓ D’ORIGEN:DOQ PRIORAT
La Morera de Montsant
VINYES:Nova plantació: ceps de 5 a 7 anys d’edat (collita 2003)
Sòl: 98% pissarra i 2% conglomerat granític.
Densitat de plantació de 7.500 a 8.500 ceps per hectàreasegons localització de parcel.la i la varietat plantada.Diferents sistemes de poda en funcióde la varietat i ubicació de cada parcel.la,sistema de formació amb cordó royat simple i doble, gobelet i lira.
Producció de 800 a 1250 grams per cep,tota la plantació és de la propietat,excepte el 19% del volum total de la collitaque procedeix de vinyes velles, mes de 80 anys,de samsó i garnatxa conreades en costers de forta pendent.
ANYADA 2003:
Collita complexa marcada pels extrems climàtics,on registrem precipitació de fins a 714 mm anualsi un estiu altament calorós i sec on s’arriben a màximes de 41º.
Els contrastos tèrmics,dia nit matitzats per l’altitud de la fincapersonalitzen aquesta anyada amb una gran intensitat aromàticaaixí com una major estructura tánicaon destaquem la textura granulada i sedosa dels tanins.
Estricta i acurada selecció de raïm en el ceps,a la recerca de la millor concentració i qualitat,es desestima el 35% de la producció majoritàriament en les varietats de cicle llarg,Carinyena i Cabernet, degut a l’incidencia de la pluja de tardor.
Verema manual en caixes de 12kg.Tractament tèrmic del raïm durant el procés a 14ºC de temperatura.Doble taula de selecció manual al celler:una primera de raïms i una segona de gra desprès del despalillat.

FINCA MAS PERINET, S/N T-702 PK: 1,6.43361
LA MORERA DEL MONTSANT. PRIORAT - TARRAGONA
TELÈFON: +34 977 827 113 FAX: +34 977 827 180
info@masperinet.com
www.masperinet.com

Preu: 18,50 €