Cercar en aquest blog

dimecres, 4 de juliol del 2007

Can Rin a TV3




Del 02/07/2007 al 06/07/2007



Aquesta setmana el cuiner i gerent del restaurant Can Rin, el Cabrilenc, Pep Masiques, ens mostrarà com elaborar unes receptes delicioses per l'estiu.


Avui os oferim una de les receptes elaborades per en Pep a TV3 i aprofitem per felicitar-lo per la seva iniciativa. Felicitats Pep !



Sopa freda de mozzarella

Ingredients:


- 300 g de mozzarella de búfala

- 150 g de llet

- orenga

- 8 tomàquets

- 8 anxoves

- pa de motlle

- oli d'oliva

- sal, pebre i sucre

- gelat d'oliva negra (opcional)

Preparació: Per començar, en una cassola amb oli d'oliva confiteu els tomàquets, pelats i tallats a trossos, a foc molt suau.Seguidament, afegiu-hi el sucre, la sal i el pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Per fer la sopa de mozzarella, poseu en un cassó la llet, l'orenga i la mozzarella i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix, coleu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera. Mentrestant, poseu el pa de motlle tallat a daus en una safata i deixeu-lo torrar al forn. I ja per acabar, emplateu els tomàquets confitats al centre del plat, poseu-hi a sobre les anxoves que haureu picat, els daus de pa torrat i el gelat d'oliva negra i cobriu-ho tot amb la sopa de mozzarella.

Cuiner: Pep Masiques

Restaurant: Can Rin

Adreça: C/ Torrent Roig, núm. 2.

Població: Cabrils (Maresme)

Telèfon: 93 750 90 01


Grau de dificultat: Baix

Preu: Baix

Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora