Cercar en aquest blog

dissabte, 4 de febrer de 2012

Plats d'Aran a Cabrils



Aquests són alguns dels plats que trobareu, a la carta dels restaurants participants, durant les XI Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils. No són menús tancats, si no, que són plats recomanats dins l'oferta gastronòmica de cada establiment. Esperem que gaudiu d'aquestes jornades. Bon profit!

AXOL

Llebre farcida de Foie amb castanyes i remolatxa.
Civet de Senglar

CAN RIN

Paté de Les
Filet de Cèrvol amb pure de moniato i mostaza de violeta
Coca d'espinacs a la Catalana amb botifarra Aranesa i All i Oli

HOSTAL DE LA PLAÇA

Paté de Les
Civet de Senglar

HORT CABRILS

Civet de Senglar

LA MOSSEGADA

Plata d'embotits d'Aran
Olla Aranesa
Conill a la caçadora
Bacallà a l'estil d'Aran

SAL I PEBRE

Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides (Truhes)
Civet de Senglar

XARET

Olla Aranesa
Paté de Les
Conill a l'Aranesa
Civet de Senglar

XEFLIS

Olla Aranesa
Paté de Les
Truhes farcides (patates)
Estofat de Cèrvol
Arròs d'Aran
Pescajons (creps)
Cassis del Bares de Les