Ingredients : - 300 g de carn picada de porc | |
Preparació : Preparació del dia abans: S’agafa la paella amb oli i es passa una mica la carn picada de porc i de vedella fins que quedi una mica cuita. Una vegada està mig cuita es tritura amb la picadora per fer-ne una pasta i es guarda. Tot seguit triturem la butifarra de la cuita (sense la pell) i la ceba. Una vegada està tot triturat ho afegim a la resta de carn i també el tomàquet triturat (al gust de cadascú). Després ho tornem a la paella amb una mica d’oli, hi posem la sal necessària i ho acabem de coure. S’agafa una safata llarga i es forma una muntanya llarga i alta, i la posem a la nevera fins l’endemà, perquè així al dia següent,amb le carn ben presa, puguem tallar trossos sencers amb el ganivet. A part es pelen les patates de mida mitjana, es tallen a talls prims, grans i plans. Llavors es passen per la paella, amb oli, fins que quedin entre toves i una mica rosses. Les retirem perquè puguin escórrer tot l’oli de la cocció i a continuació les guardem a la nevera, en una safata (n’hi ha d’haver entre 3 o 4 parelles de talls per persona) ·L’endemà: Treiem la carn i les patates de la nevera i fem una mena de “sandwitxos” combinant: una patata, un tall de carn i una altra patata. En una plat batem ben bé les 6 clares d’ou. Les patates amb la carn les passem per la clara batuda i a la paella amb l’oli calent fins que s’enrosseixin. |
Cercar en aquest blog
diumenge, 26 de juny del 2011
Patates a l'estil del Forn de " Beget"
Beget, un paradís a l'Alta Garrotxa!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada