Cercar en aquest blog

dijous, 28 d’octubre del 2010

Buticol del Xeflis

Avui us passem una recepte 100% Xeflis, que de cara a l'hivern us pot anar la mar de bé.

Ingredients:

Fulles de col
Mongetes del Ganxet
Ceba
Botifarrons
Farina
Oli


Elaboració:


Escaldem les fulles de col, uns cinc minuts, una per una. (reservem)
Fregim les mongetes del Ganxet. (reservem)
Fregim la ceba, tallada en juliana, fins enrosir-la. (reservem)

Foto Muntatge:


Posem la fulla de col, afegim un grapat de mongetes.

Una mica de ceba.

1/2 Botifarró.


Emboliquem, tot fent un farcellet.


Enfarinarem i fregirem amb oli de gira sol.
L'escorrem bé, per treure l'exes d'oli i el posem al plat.
Es pot acompanyar amb un fil de reducció de vi.
Bon profit!
Recepte d'en Josep Abril, dit " el Gras"