Ingredients:
Magre de porc
Fetge de porc
Cansalada de porc
Ous
Ceba
Sal i pebre
Elaboració:
Piqueu tot els ingredients, barregeu-los i amaniu la pasta obtinguda amb sal i pebre. Seguidament, aneu posant la pasta en una terrina, ben atapeïda. La posarem a coure al bany maria amb el forn pre-escalfat a 22oºc, durant un parell d'hores.
Quan el traieu del forn, cobriu-lo amb paper d'alumini, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-lo refredar d'aquesta manera, perquè quedi ben compactat.
Serviu-lo acompanyat d'unes llesques de pa torrat.
Recepte d'en Marc Sellés, autor d'aquest paté de campanya, que ha preparat per les jornades de cuina aranesa d'enguany i que el podeu trobar als cinc restaurants participants i també a la carnisseria "Can Sellés".
Si teniu l'oportunitat, tasteu-lo. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada