del 12 de març al 25 d’abril
Ja hi som un altre cop, la Cuina del Pèsol del Maresme ja es aquí.
Com sempre els pagesos acaben de conrear i collir aquests fruits de la terra, i es disposen a a servirlos als establiments que els prepararan en els seus fogons per oferir el bo i millor de les nostres contrades.
Enguany, a Cabrils celebrem les VIII Jornades de la Cuina del Pèsol del Maresme i per aquest esdeveniment els hostalers de Cabrils han preparat un seguit de receptes on la matèria principal és el pèsol.
La primavera ens porta les perles màgiques del Maresme, en les seves variants: el pèsol de la floreta i el garrofal. Desitgem que pugueu gaudir de la gran quantitat de plats diferents que ofereixen els tretze restaurants de la nostra vila.
Bon àpat i gràcies per endavant en nom de l’Associació d’Hostalers de Cabrils i dels tretze restaurants que hi participen. Salut!
Organitza: Associació d’Hostalers de Cabrils
Patrocina: Ajuntament de Cabrils
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada