Cercar en aquest blog

dijous, 2 de juliol de 2009

Cargols guisats estil Xeflis


Ingredients:
1 kg Cargols Bovers
4 Tomàquets madurs
2 Cebes
1 fulla de Llorer
1 branqueta de Canyella
2 Alls
Julivert
50 gr. Ametlles torrades
1 fetge de Conill
Sal
Pebre
Elaboració:

Posarem els cargols en remull amb aigua freda, fins que surtin. Els rentem bé i els posem a bullir amb aigua freda, la fulla de llorer i la canyella, la sal l’hi posarem quan comenci a bullir. Els deixarem bullir 30 minuts. Escorrem i rentem amb aigua freda.
Tot seguit, farem un sofregit amb les cebes i els tomàquets. Un cop tinguem el sofregit, farem una picada amb el sofregit, l’all, el julivert, la sal, el pebre, les ametlles i el fetge.
Posarem els cargols, ja bullits, en una cassola amb la picada, cobrirem d’aigua, i deixarem coure a mig foc, durant trenta minuts.
Bon profit!