Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de febrer de 2009

Gambes amb pols gelada de Pèsols, Mozzarela i aranja. (Axol)

Restaurant Axol


Ingredients per a 4 persones:


Pols gelat de pèsols:

500 gr de suc de pèsols ofegats

2 gr de Goma Guar

Barrejar el suc de pèsols amb la Goma Guar i congelar. Una vegada congelat triturar fins obtenir una pols gelada.


Gambes:

8 gambes fresques de Palamós

Pelar les gambes i reservar en fred.


Sopa de Mozzarela:

300 gr de Mozzarela de Bufala

500 gr de brou de carn

Bullir tot, triturar i colar. Posar al punt de sal.

Altres:

Grills d'aranja

Pèsols pelats

Muntatge:

Marcar les gambes a la planxa amb una mica de sal i oli d'oliva posar-les al centre del plat, amb uns grills d'aranja i pèsols pelats per sobre.En un costat posar la pols de pèsols. Servir la sopa apart.

Albert Ortiz, Xef del restaurant AXOL