Restaurant Axol
Ingredients per a 4 persones:
Pols gelat de pèsols:
500 gr de suc de pèsols ofegats
2 gr de Goma Guar
Barrejar el suc de pèsols amb la Goma Guar i congelar. Una vegada congelat triturar fins obtenir una pols gelada.
Gambes:
8 gambes fresques de Palamós
Pelar les gambes i reservar en fred.
Sopa de Mozzarela:
300 gr de Mozzarela de Bufala
500 gr de brou de carn
Bullir tot, triturar i colar. Posar al punt de sal.
Altres:
Grills d'aranja
Pèsols pelats
Muntatge:
Marcar les gambes a la planxa amb una mica de sal i oli d'oliva posar-les al centre del plat, amb uns grills d'aranja i pèsols pelats per sobre.En un costat posar la pols de pèsols. Servir la sopa apart.
Albert Ortiz, Xef del restaurant AXOL
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada