Cercar en aquest blog

dijous, 5 de març de 2009

VII Jornades del Pèsol a Cabrils

del 13 de Març al 26 d'Abril


Ja hi som un altre cop, la Cuina del Pèsol del Maresme ja es aquí.
Com sempre els pagesos acaben de conrear i collir aquests fruits de la terra, i es disposen a servir-los als establiments que els prepararan en els seus fogons per oferir el bo i millor de les nostres contrades.
Enguany, a Cabrils celebrem les VII Jornades de la Cuina del Pèsol del Maresme i per aquests esdeveniment els hostalers de Cabrils han preparat un seguit de receptes on la matèria principal és el Pèsol.

La primavera ens porta les perles màgiques del Maresme, en les seves variants: el pèsol de la floreta i el garrofal. Desitgem que pugeu gaudir, de la gran quantitat de plats diferents que ofereixen els tretze restaurants de la nostra vila.


Bon àpat i gràcies per endavant en nom de l'Associació d'Hostalers de Cabrils i dels tretze restaurants que hi participen.



Aquests són alguns dels plats que els hostalers de Cabrils, han preparat per aquestes jornades. Bon profit!


Ca l'Estrany
Pèsols ofegats amb Botifarra negre i Pernil Ibèric d'Aglà.

Cal Gras
Pèsols a la Catalana. Sípia amb Pèsols.
Faves i Pèsols a la Catalana.

Xeflis
Pèsols Catalana.
Plat de Mataró.
Bacallà confitat amb pèsols a la Catalana.

Sal i Pebre
Sípia amb Pèsols.
Crema de Pèsols i cruixent de Pernil.
Pèsols amb cloïsses.

Tenas
Crema de pèsols amb sípia.
Estofat de pèsols i faves.

Hotel Mas de Baix
Pèsols amb Cloïsses.

L'Hort
PIZZERIA

Crema de pèsols amb ragoût de calamarcets.

TEMPO
Pèsols de la floreta ofegats amb botifarra blanca i negra.

Hostal de la Plaça
Faves i pèsols del Maresme ofegats amb botifarra blanca i negre.

Can Rin
Sopa de pèsols amb botifarra negra i ou poché.

Spla
Crema de pèsols del Maresme amb bacallà confitat.
Copa de pèsols i formatge mascarpone.

Xaret
Pèsols a la Catalana.

Axol
Pèsols amb Llimona i Xarrup de Menta salada.
Gambes amb pols gelada de pèsols, Mozzarela i aranja.