Cercar en aquest blog

divendres, 26 de setembre de 2008

SERRALADA DE MARINA PANSA BLANCA 2007

SERRALADA DE MARINA PANSA BLANCA 2007

Tipus de vi: Blanc jove
Varietats: Pansa blanca (100%)
Fermentació: De 15 a 20 dies, a 15ºC, en dipòsits d’acer inoxidable
Maceració: Maceració pel•licular de 3-4 hores a 13ºC
Alcohol: 12%
Preu aprox: 12€

Vinyes

Edat: 30-40 anys
Localització: Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
Presentació: Ampolla de 75 cl, 6 ampolles per caixa

Recomanacions de servei

Temperatura: 9-10ºC
Maridatge: Aperitius, arrossos, marisc i peix.

Tast

Ull:
Color pàl•lid amb reflexos verdosos, brillant.
Nas: Aroma afruitat (pinya, poma verda i plàtan) amb lleugers tocs florals.
Boca: Matisos afruitats (pinya, abrecoc), suau, llarg i persistent,
amb una acidesa equilibrada que el fa molt agradable al paladar.

CELLER ALTRABANDA (MARTORELLES)

Com el mateix nom del celler ja anuncia, a l’altra banda de la Serralada Litoral hi ha aquesta petita empresa familiar portada pel matrimoni del Joan Plans i la Roser Celdran que es dedica
des de no fa gaires anys a embotellar el vi que elaboren.
Només tenen 3 ha de vinyes de pansa blanca i 93 ceps escassos de la varietat sumoll repartides entre els termes municipals de Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, que en total els proporcionen uns 10.000 kg de raïm cada any. Amb això, elaboren artesanalment uns vins diferents, originals, amb personalitat i dirigits a minories sota la
marca Serralada de Marina.

Altres vins d’aquest celler

-El Pas de les Bruixes blanc criança
-Serralada de Marina Santa Maria blanc criança
-93 Ceps negre criança
-Castell Ruf Vi de Taronja
-Iaia Rosa dolç
+info: Vinifera CTV, SL
Oficina comercial:
c/ Indústria, 298
08026 Barcelona
Tel./Fax 933 478 947