Cercar en aquest blog

divendres, 19 de setembre del 2008

Cap de Setmana: Fires & Festes

MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA A BARCELONA
Propera edició: 20/09/2008a 24/09/2008




El Moll de la Fusta de Barcelona és l’escenari que acull la Mostra de Vins i Caves de Catalunya , una mostra que acull les diferents DO del vi catalanes i la DO Cava, així com també hi ha gastronomia, com ara degustacions d’embotits, formatges, coques i restauració.La Mostra de Vins i Caves de Catalunya pretén ser un aparador dels nous productes de les Denominacions d’Origen catalanes i, alhora, una forma interessant d’introduir nous amants en la cultura del vi.

Barcelona - Mostra de Vins i Caves de Catalunya


(Foto: Institut Català de la Vinya i el Vi -INCAVI)
Horari: De les 12 a les 22h, excepte el divendres de 18 a 21h.
Entrada: El preu de 10 tiquets de vi o de cava i la copa commemorativa és de 6 euros, i el de 4 tiquets de gastronomia més la terrissa commemorativa, de 5 eur.

+ info: INCAVI

________________________________



FIRA DEL FORMATGE A LLADÓ
Propera edició: 21/09/2008

Mostra que es celebra el 3r cap de setmana de setembre al voltant de l’església de Santa Maria i la seva canònica que data del 1089. En els seus inicis, la fira va dedicar tots el esforços en reunir la major quantitat de formatgers artesans de Catalunya amb la finalitat de que hi hagués una gran representació dels formatges que es produeixen al nostre país. Paral·lelament la fira ofereix un espai on poden gaudir tant grans com petits, amb una gran diversitat d’espectacles lúdics i culturals.


En aquesta fira trobarem artesans alimentaris de qualitat: formatgers artesans d’arreu de Catalunya, mel, galetes, embotits, anxoves, xocolates, vi, melmelades, patès, salses i olives, torrons, pa integral, caramels i coques.

+ info: Lladó