Cercar en aquest blog

dimecres, 13 d’agost de 2008

AMANIDA DE CEPS AMB CARXOFES I FOIE

Recepta del restaurant Sal i Pebre







INGREDIENTS:



250 g de ceps
250 g de carxofes
50 g de foie
1 tasseta d'oli d'oliva verge
1 cullerada de vinagre balsàmic


Flor de sal


ELABORACIÓ:



Primer de tot, poseu el foie al congelador i netegeu els ceps amb un tovalló humit. Tot seguit, talleu els ceps a làmines no massa fines, poseu-les en un plat i amaniu-ho amb flor de sal, oli d'oliva i unes gotes de vinagre. Després d'haver tingut el cor de les carxofes amb llimona, talleu-les a làmines i poseu-les al plat damunt dels ceps. Torneu a amanir el plat. Finalment, quan el foie estigui ben congelat, talleu-lo a làmines i poseu-les al damunt del plat. Torneu-ho a amanir.