Cercar en aquest blog

dijous, 27 de març de 2008

PÈSOLS OFEGATS AMB CARGOLS DE PUNXES

Cargols de mar o de punxes



Ingredients per 4 persones:
600 grs. de pèsols
2 escalunyes
2 alls tendres
500 grs. de cargols de punxa
¼ de l. de brou de peix
Oli d’oliva
Sal i pebre

El.laboració:
En un cassó amb aigua i sal, es bullen els cargols durant 10 minuts.
Es deixan refredar, treieu la closca i reserveu-los
En una cassola amb una mica d’oli sofregiu l’escalunya i els alls picats, quan estiguin una miqueta rossos, afegiu-hi els pèsols, el brou, i l’aigua de bullir els pèsols, rectifqueu de las i pebre,i deixe-ho coure fins que els pèsols estiguin tendres.
A continuació, poseu-hi el cargols, una mica d’oli, remeneu-ho tot bé i retireu-ho del foc.