Cercar en aquest blog

dimecres, 13 de juny de 2007

Crema de Peix amb entremancs


Crema de peix amb entrebancs

Ingredients: Per a 2 persones
- 22 g de farina
- 50 g de mantega
- 2 supremes de cua de lluç (200 g)
- 150 g de gambes
- 1 cullerada de suc de llimona
- julivert picat
- 1/2 l de fumet de peix

Preparacio:
1. Per preparar el peix, comencem posant la mantega al cassó i daurant el cap de les gambes. Ho reservem.
2. A la mateixa paella hi aboquem més mantega i farina i ho remenem bé. Hi anem afegint el brou de mica en mica.
3. En una altra paella, hi fregim el lluç. Tallem les gambes a trossets, les amanim amb una mica de sal i les afegim al lluç perquè es vagin coent.
4. A la crema, hi afegim un rajolinet de suc de llimona i julivert. I només ens falta emplatar!