Ingredients (4 persones):
600 gr de Faves tendres
250 gr de Pernil tallat en juliana
Fulles de Menta fresca
Enciam tallat en juliana
Vinagreta:
Oli d’Oliva
Vinagre
Mostassa de Dijon
Sal
Pebre
Preparació:
Posarem les Faves a coure amb aigua bullenta i les deixarem coure uns 10 minuts. Retirem del foc i refredem amb aligua amb gel, per que no quedin pelloses i les escorrem.
Preparem la vinagreta. Barrejem l’enciam i les fulles de menta amb les Faves. Posarem el pernil al damunt i amanim amb la vinagreta.
Bon profit!
600 gr de Faves tendres
250 gr de Pernil tallat en juliana
Fulles de Menta fresca
Enciam tallat en juliana
Vinagreta:
Oli d’Oliva
Vinagre
Mostassa de Dijon
Sal
Pebre
Preparació:
Posarem les Faves a coure amb aigua bullenta i les deixarem coure uns 10 minuts. Retirem del foc i refredem amb aligua amb gel, per que no quedin pelloses i les escorrem.
Preparem la vinagreta. Barrejem l’enciam i les fulles de menta amb les Faves. Posarem el pernil al damunt i amanim amb la vinagreta.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada