Cercar en aquest blog

dijous, 14 d’agost de 2008

TIMBAL DE FOIE I POMA AMB VINAGRE DE FIGUES


Recepta del Restaurant Tenas





INGREDIENTS:


• Poma àcida (gran smith)
• Sucre
• Aigua
• Foie
1 Sal, pebre
1 Blat de moro torrat ("quicos")
Vinagre de figues


ELABORACIÓ:
1- Pelar les pomes, treure el cor i tallar-les a làmines iguals.
2- Escalfar en almívar per evitar l'oxidació.
3- Muntar el timbal disposant la poma al fons del motlle.
4- Desvenar el foie i tallar-lo en forma de dau, salpebrar-lo i coure'l molt lleugerament fins que deixi el greix.
5- Farcir els motlles i tapar el sota amb làmines de poma.
6- Acabar el plat amb els acompanyaments adequats (barreja d'enciams, pinyons torrats etc).
7- Salsejar al voltant del timbal amb el vinagre de figues i empolvorar amb "quicos".
+ info:

menús per grups
celebracions familiars
reunions comercials
menú diari, esmorzars,
cuina de temporada,
selecció de vins.
especialitat:
cabrit a l'estil de la casa.

Torrent Roig, 9
08348 Cabrils
Tel. 93 753 83 98