Cercar en aquest blog

divendres, 8 d’agost de 2008

CARGOLS A LA LLAUNA AL NOU ESTIL DE CAL GRAS


Recepta del Restaurant Cal Gras



INGREDIENTS:
(PER 1 PERSONA - TEMPS DE PREPARACIÓ: 20 MINUTS)

50-60 cargols bovers vius mitjans
Sal fina
Pebre negre
Allioli
Vinagreta
Oli de girasol


ELABORACIÓ:
Agafem els cargols vius (ben nets i escorreguts prèviament) i els col·loquem cap per amunt ben posats dins de tota la cabuda de la llauna o safata inox (si volen marxar, els tirem una mica de sal).

Un cop col·locats, els saleu abundantment espolsant pel damunt de tots els cargols, posem pebre al gust i els reguem amb l'oli de girasol. Seguidament, els posem al gratinador durant uns 15 minuts, quan ja estan rossets buideu quasi tot l'oli i torneu a gratinar uns 2 minuts. Els servim amb allioli i/o vinagreta per separat.

ESPECIALITATS:
Cuina casolana, carns a la brasa, peix a la planxa, cargols a la llauna.
TANCAT DILLUNS NIT, DIMARTS NIT I DEIMECRES TOT EL DIA
Cal Gras, 4 * 08348 Cabrils • Tels. 93 753 19 53 i/o 93 750 84 25