Cercar en aquest blog

dijous, 8 de novembre del 2007

Mollet acull una nova edició de l’Agromercat i la presentació de la nova targeta regal Xarxa d’aquestes terres



Aquest cap de setmana, Mollet acollirà una nova edició de l’Agromercat Productes d’aquestes terres, una iniciativa coorganitzada pels consells comarcals i municipis que formen part de la Xarxa Productes d’Aquestes Terres, i que es fa de manera conjunta amb Castellgalí, Santa Margarida de Montbui, Sant Pere de Ribes i Sant Celoni. L’objectiu de l’Agromercat és potenciar i consolidar aquestes fires com un suport a la comercialització de petits productors i artesans compromesos amb la qualitat alimentària.

Aquesta nova edició, entre el 9 i l'11 de novembre, l’Agromercat comptarà amb una vintena de productors artesans i quatre punts de promoció territorial i turística a la plaça Major . Els productors seran de les zones impulsores la xarxa d’agromercats (Vallès Oriental, Bages, Anoia i Garraf). L’horari de l’Agromercat serà: divendres de 18 a 21 hores; i dissabte i diumenge, de 10 a 14.30 h i de 17 a 21h.

La targeta regal Xarxa d’aquestes terres, una novetat

L’Agromercat s'obrirà el divendres, a les 6 de la tarda. Durant l’acte inaugural es farà la presentació d’una novetat: la targeta regal Xarxa d’aquestes terres. Es tracta d’una targeta que permetrà als clients acumular punts i obtenir múltiples avantatges a totes les botigues i establiments que formen part de la xarxa, a tot el territori que aplega l’Agromercat. La targeta estarà activa a partir de la roda d’Agromercats de l’any 2008. La presentació tindrà com a padrí al popular Pere Tàpies, una persona molt vinculada al món de la gastronomia i els costums que van lligats a la dieta mediterrània: salut, tranquil·litat i aliments de primera qualitat.

Com en edicions anteriors, l’Agromercat comptarà amb una programació d’activitats per dinamitzar la fira. Entre aquestes, destaquen els tastets que es faran cada tarda per promoure la cuina amb productes típics i artesans, i un taller de cuina per a infants. La música i la dansa tradicionals completen el programa d’activitats de l’Agromercat.