Avui l'amic, Josep Mª del Restaurant Spla ens ha fet arribar aquesta suculenta recepta.
Ingredients per 4 persones:
4 Vieires
3 Carbassons
1 Ceba grossa
uns brins de Safrà
½ l. Fumé de Peix
Oli d'Oliva
Sal (Maldon)
Elaboració:
Per el fumé:
1litre d'aigua
1 Ceba
1 Cap de Lluç o Rap
4 Galeres
Per la Crema de Carbassó:
Tallarem la ceba a daus petits i la sofregirem amb una mica d'oli. Posarem el Safrà i deixarem coure uns moments.
Pelem i tallem a daus el carbassó i els afegim, deixant que suïn una estona. Mullem amb el fumé i ho deixem bullir uns deu minuts. Salem, triturem i colem.
En una paella amb poc oli i molt calent, fregirem les vieires mig minut per cada costat.
Posarem la crema de carbassó al fons del plat i la vieira al damunt, decorem amb les escates de sal i unes gotes de l'oli de fregir les vieires. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada