Cercar en aquest blog

dimecres, 7 de novembre del 2007

Creix un 6% la producció del vi amb DO Terra Alta

El Consell Regulador de la DO destaca la gran qualitat dels vins

Tot té el seu cantó positiu i negatiu. D'una banda és positiu que la Denominació d'Origen Terra Alta (Tarragona) preveu una producció un 6% més alta respecte a la verema de l'any passat. Ara bé, el punt negatiu és que serà un 15% inferior a la prevista. De totes maneres, la collita de raïm a la Terra Alta ha estat finalment de 38 milions de quilos, segons xifres del Consell Regulador de la DO, que destaca la gran qualitat dels vins, dels quals un 60% són negres.



Segons va informar el secretari del consell, Jaume Martí, per a obrir mercat a Barcelona s'ha iniciat una campanya de promoció dels vins de la Terra Alta en l'àrea metropolitana. 'Hem començat una campanya cridada "Terra Alta, cos i ànima", i que es pot escoltar en diversos mitjans de Catalunya i també a altres mitjans de l'Estat espanyol; treballem per a liderar el mercat del vi català', segons Martí.



Unes 6.000 persones han passat per la vintena festa del vi de Gandesa, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, que els 15 cellers de la DO Terra Alta van distribuir més de 15.000 degustacions de vi de la verema de 2006.

Publicat al Directe!cat