Cercar en aquest blog

divendres, 12 d’octubre de 2007

Botifarra de Cabrils amb Mongetes del Ganxet



4 persones
35 minuts

Ingredients:
500 g de botifarra crua de Can Barba ( Cabrils )
600 g. de mongetes del "ganxet" cuites
3 grans d'alls
sal
oli
julivert




Elaboració:
Cal tenir les mongetes seques cuites amb anterioritat.
Poseu la graella al foc, preferentment de carbo o de llenya. Quan estigui calenta, poseu-hi la botifarra (previament punxada amb un escuradents perque no es trenqui). Deixeu-la a foc lent per tal que es cogui per dintre.
Poseu una paella al foc amb una mica d'oli (pot ser del fregit); quan estigui calent, tireu-hi les mongetes perque es fregeixin be.
Removeu-les amb compte, fins que siguin daurades.
Talleu les botifarres en quatre trossos, serviu-les en quatre plats amb les mongetes al costat, assaonades amb all i julivert picats.

1 comentari:

JORDI ha dit...

Sí senyor!! Una bona butifarrada a la Hispanitat!!!