Cercar en aquest blog

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Flor de Sal d´Eivissa

Fa més de 2.700 anys que s’extrau a Eivissa una sal d´una qualitat excepcional. La que aquí us oferim, Flor de Sal -“Fleur de Sel”- 100% natural i presentada en un pot de ceràmica amb una cullereta per servir, es recull exclusivament a la Reserva Natural del “Parc Natural de Ses Salines d´Eivissa”.



En aquest paratge de bellesa espectacular, i gràcies a la gran quantitat d´hores de sol i al vent lleuger que hi bufa, es formen els fràgils cristalls que son recollits minuciosament de forma manual. Posteriorment, es sotmeten a un lent assecament al sol i es molturen en pedres centenàries.

El resultat és una sal de sabor subtil i un delicat aroma marí, molt rica en minerals i oligoelements (més de 80!). No conté additius ni conservants i no es sotmet a cap tipus de procés de refinament. La sal que arriba al paladar és exactament la mateixa que s´ha collit manualment.

La Flor de Sal, també anomenada “la Reina de la Sal”, està considerada com la més pura de totes les sals. S´obté mitjançant l´aplicació de mètodes de cultiu tradicionals, l´origen dels quals prové de la costa atlàntica francesa. Aquest tipus de sal s´utilitza sempre en cru, ja que es fon fàcilment amb els sucs dels aliments.
Origen:
Eivissa (Balears)
Pes net:
125 g
Preu:
€ 10,90

1 comentari:

Motoret ha dit...

Interessant article i producte. Intentaré aconseguir-ne, jo soc d'aquells que va amb un potet de Sal Maldon a la butxaca, i abans de provar el plat, ja li tira una mica per si acàs!!!