Fabricació artesanal:
Procés d'extracció del sucre a partir de cereals (Malta d'ordi, blat, sègol...).El malt d'ordi es concassa prèviament en un molí de malt. Tot seguit, es barreja amb aigua calenta en una tina d'empastament seguint un procediment de temperatura específica per a cada cervesa. La mescla obtinguda es filtra per tal de separar énsucrat dels residus d'ordi (escorça del gra).
En acabat, el most es porta a ebullició durant 1h30 a 100ºC.En aquesta ebullició el cerveser afegeix llúpol (aproximadament 0,1%).
El most esterilitzat es refreda en un bescanviador de temperatura durant el traspàs a la tina de fermentació.
+ info:
LA XECNA (La Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional)
Av. Escoles, 1
St. Feliu de Codines · 08182 BCN
3 comentaris:
Interessant. On en podem comprar aquí al maresme?
A la Carniseria Beltran de Vilassar de Dalt i properament al Xeflis!
Perfecte!!! Ara, espero no deixeu de tenir la Moritz!!
Publica un comentari a l'entrada