Cercar en aquest blog

divendres, 8 de març del 2013

Cabrils i la Val d’Aran s’uneixen en la promoció del turisme gastronòmic el 3 al 5 de març del 2013


Representants de l'Associació d’Hostalers i de l'Ajuntament de Cabrils realitzen una visita institucional a la Val d’Aran per a treballar el turisme gastronòmic entre tots dos territoris.


La consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau d’Aran, Anna Díaz, ha rebut a diversos membres de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, en una visita institucional que té per objectiu enfortir els lligams de col·laboració entre aquests dos territoris en el camp del turisme gastronòmic.




“Malgrat que el nostre principal atractiu turístic és l’entorn natural, no cal oblidar que el turisme gastronòmic és una important forma de fer turisme, per tant, l’hem d’entendre com un complement important de l’activitat predominant del nostre territori i, al mateix temps, com un producte i alternativa de diversificació de l’oferta turística” afirma Anna Díaz.

La visita dels membres de l’Associació d’Hostalers de Cabrils coincideix amb la inauguració de les Jornades Gastronòmiques del caviar que finalitzaran el proper 10 de març on hi participen cinc restaurants de la Val d’Aran.

“Es una oportunitat que restauradors i productors de la Val d’Aran i de Cabrils es coneguin per tal de poder crear sinergies i apropar els productes de tots dos territoris en una millor promoció conjunta. Entenem que el turisme gastronòmic no es centra únicament en l'assistència als restaurants, sinó que ha d’incloure aspectes més amplis com visites a instal·lacions, participació en esdeveniments i promoció en el comerç” explica Díaz.



La visita s’ha complementat amb reunions de treball amb restauradors de la Val d’Aran i una visita a la piscifactoria de Les, on s'elabora, la producció de caviar.



Per concloure la visita, el dimarts els representants de l’Associació d’Hostalers de Cabrils  es van reunir amb el Síndic d’Aran, Carlos Barrera, el Visisíndic Luis Carlos Medina i la Consellera de Turisme Ana Diaz i van fer entrega d’una invitació de part de l’ Alcaldessa de Cabrils,Lina Morales, per convidar-los a participar de la Mostra Gastronòmica de Cabrils que es celebrarà del 16 al 19 d’agost.

Així, en aquesta propera edició de la Mostra podrem assaborir plats de Cabrils, del Maresme i de la Val d’Aran.


La jornada es va completar amb la visita a l'Escola d'Hostaleria de Les, on l'Elena Vidal,
professora de cuina de l'escola i l'equip directiu van convidar a gaudir d'un magnífic àpat als hostalers.