Cercar en aquest blog

dijous, 7 de febrer del 2013

Plats d'Aran als Restaurants i Hotels de Cabrils


Aquests són el plats que hi trobareu a les cartes dels nostres establiments, durant les jornades de cuina aranesa. Bon profit!


AXOL
Olla Aranesa
Guisat de Cérvol, codony i Foie


CAN RIN
Carpaccio de Bolets silvestres amb formatge d'ovella
Fricandó Aranes amb pernil


Ca l'Estrany
Sopa de Ceba a l'estil Aranés, "torrin" amb ou poché i cruixent de formatge
Patés de la Vall d'Aran amb melmelada de tomàquet i les seves torradetes


Cal Gras
Olla Aranesa
Paté de Les
Truhada
Patarnes
Truhes penjades
Truhes de carn
Truhes de bacallà
Conill a la canyella
Pescajons
Vin caud

Hort Cabrils
Civet de Cérvol


Hostal de la Plaça
Civet de Senglar amb castanyes

Hotel Mas de Baix
Paté de Les als esmorzars

La Mossegada
Truhada
Olla Aranesa
Patarnes
Conill a la caçadora
Peus de porc amb bolets


Sal i Pebre
Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides "Truhes"
Civet de Senglar


Xaret
Olla Aranesa
Paté de Les
Conill en escabetx


Xeflis
Olla Aranesa
Paté de Les
Patates farcides "Truhes"
Arròs d'Aran
Estofat de Cérvol