Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de gener de 2012

XI Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils







Un any més, ja tenim aquí les Jornades de Cuina Aranesa. Aquest any, participen en aquesta iniciativa d’acostar als nostres clients la possibilitat de gaudir de la Cuina de la Vall d’Aran, un total de set restaurants de Cabrils.
En aquestes Jornades podreu assaborir alguns dels millors plats de la gastronomia aranesa, com l’olla aranesa o el paté d’Aran. També oferirem altres plats com els civets de senglar, cérvol o d’isard, així com la polarda farcida, les truhes (patates farcides de carn) o els pescajons (creps).


Així doncs, ja ho sabeu, si voleu tastar un trosset de la Vall d’Aran sense sortir de la comarca, a Cabrils és temps d’Aran.


Bon profit!
Toni Abril, promotor de les Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils