Cercar en aquest blog

dilluns, 9 de novembre del 2009

V Jornades gastronòmiques del raïm i vi DO Alella


Aquests son els coberts que hem preparat per aquestes jornades i que trobareu a les nostres cartes dels restaurants:



Restaurant AXOL
c/ Arboç, 6
Tel. 93 753 86 45


Aperitiu:

Iiogurt de raïm chardonany amb parmesà i alfàbrega
Primer:

Salmó amb escabetx tebi de taronja i salsa de pansa blanca
Segon:

Espatlla de xai confitada amb patates a la frigola i perles de merlot


Postres:

Raïm pansa blanca i garnatxa en la seva màxima expressió
Aigua, vi DO Alella una copa de
Pervus Chardonnay i una copa
d’Ivora negre inclosos
Preu (IVA Inclòs): 30 €
Xef: Albert Ortiz




Restaurant Ca l’Estrany
Camí Coll de Port, 19
Tel. 93 750 70 66


Aperitius de la casa
Primer:

Tàrtar de tonyina vermella d’Arenys marinat amb oli de sèsam i gelea de vi blanc d’Alella
Segon:

Calamar d’Arenys farcit amb les potes i carn picada amb reducció de vi negre d’Alella
Postres:

a escollir
Aigua, vi DO Alella Roura inclòs
Preu (IVA Inclòs): 39,90 €
Dies de tancament: dilluns tot el dia i diumenge nit



SPLA
c/ Emília Carles, 18
Tel. 93 753 19 06
Copa de benvinguda:

Copa cava Parxet Brut Nature
Primer:

Garoines farcides de crema de garoines i gambes al cava Parxet
Segon:

Entrecot de be desossat amb terrossos de fruita confitada
Postres:

Sopa de xocolata
Aigua, vi DO Alella Cava Parxet
o Merlot Rosat Roura
DO Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 47,50 €
Xef: Josep Mª Pla
Dia de tancament: Dimarts
El menú s’ofereix per dinar i per sopar


Tempo de l’Hort
R. Martinez Valls, 8
Tel. 93 750 86 71
Mínim 2 persones
Aperitiu:

Olives i arbequina
Pica-pica:

Musclos marinera,
Calamars a la romana, amanida
temporada
Segon:

Paella de marisc
Postre: delícies de castanya
gelada
Aigua, vi DO Alella Marquès
d’Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 35 €
Xef: Sergi Vilar
El menú s’ofereix per dinar i per sopar


Restaurant Xeflis
Ctra. de Vilassar de Dalt, 15
Tel. 93 750 81 95


Primer:

Amanida Sílvia


Segon:

Vedella amb rovellons


Postres:

Crepe de crema

Aigua, vi DO Alella Marfil Alella
(blanc/negre) i cafè inclosos


Preu (IVA Inclòs): 35 €
Xef: Josep i Maria Abril
Dia de tancament: dimarts





i també!

El Museu Arxiu organitzarà una
exposició, a la Biblioteca, del 7
al 28 de novembre, amb el títol
“Les vinyes de Cabrils. 1900-1950”

Horari exposició: feiners,
de 16.00 a 20.30 h / dijous i
dissabtes, de 10.00 a 13.00 h