Aquests son els coberts que hem preparat per aquestes jornades i que trobareu a les nostres cartes dels restaurants:
Restaurant AXOL
c/ Arboç, 6
Tel. 93 753 86 45
c/ Arboç, 6
Tel. 93 753 86 45
Aperitiu:
Iiogurt de raïm chardonany amb parmesà i alfàbrega
Primer:
Primer:
Salmó amb escabetx tebi de taronja i salsa de pansa blanca
Segon:
Segon:
Espatlla de xai confitada amb patates a la frigola i perles de merlot
Postres:
Raïm pansa blanca i garnatxa en la seva màxima expressió
Aigua, vi DO Alella una copa de
Pervus Chardonnay i una copa
d’Ivora negre inclosos
Preu (IVA Inclòs): 30 €
Xef: Albert Ortiz
Aigua, vi DO Alella una copa de
Pervus Chardonnay i una copa
d’Ivora negre inclosos
Preu (IVA Inclòs): 30 €
Xef: Albert Ortiz
Restaurant Ca l’Estrany
Camí Coll de Port, 19
Tel. 93 750 70 66
Aperitius de la casa
Primer:
Tàrtar de tonyina vermella d’Arenys marinat amb oli de sèsam i gelea de vi blanc d’Alella
Segon:
Segon:
Calamar d’Arenys farcit amb les potes i carn picada amb reducció de vi negre d’Alella
Postres:
Postres:
a escollir
Aigua, vi DO Alella Roura inclòs
Preu (IVA Inclòs): 39,90 €
Dies de tancament: dilluns tot el dia i diumenge nit
Aigua, vi DO Alella Roura inclòs
Preu (IVA Inclòs): 39,90 €
Dies de tancament: dilluns tot el dia i diumenge nit
SPLA
c/ Emília Carles, 18
Tel. 93 753 19 06
Copa de benvinguda:
Copa cava Parxet Brut Nature
Primer:
Primer:
Garoines farcides de crema de garoines i gambes al cava Parxet
Segon:
Segon:
Entrecot de be desossat amb terrossos de fruita confitada
Postres:
Postres:
Sopa de xocolata
Aigua, vi DO Alella Cava Parxet
o Merlot Rosat Roura
DO Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 47,50 €
Xef: Josep Mª Pla
Dia de tancament: Dimarts
El menú s’ofereix per dinar i per sopar
Aigua, vi DO Alella Cava Parxet
o Merlot Rosat Roura
DO Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 47,50 €
Xef: Josep Mª Pla
Dia de tancament: Dimarts
El menú s’ofereix per dinar i per sopar
Tempo de l’Hort
R. Martinez Valls, 8
Tel. 93 750 86 71
Mínim 2 persones
Aperitiu:
Olives i arbequina
Pica-pica:
Pica-pica:
Musclos marinera,
Calamars a la romana, amanida
temporada
Segon:
Calamars a la romana, amanida
temporada
Segon:
Paella de marisc
Postre: delícies de castanya
gelada
Aigua, vi DO Alella Marquès
d’Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 35 €
Xef: Sergi Vilar
El menú s’ofereix per dinar i per sopar
Postre: delícies de castanya
gelada
Aigua, vi DO Alella Marquès
d’Alella inclosos
Preu (IVA Inclòs): 35 €
Xef: Sergi Vilar
El menú s’ofereix per dinar i per sopar
Restaurant Xeflis
Ctra. de Vilassar de Dalt, 15
Tel. 93 750 81 95
Primer:
Amanida Sílvia
Segon:
Vedella amb rovellons
Postres:
Crepe de crema
Aigua, vi DO Alella Marfil Alella
(blanc/negre) i cafè inclosos
(blanc/negre) i cafè inclosos
Preu (IVA Inclòs): 35 €
Xef: Josep i Maria Abril
Dia de tancament: dimarts
i també!
El Museu Arxiu organitzarà una
exposició, a la Biblioteca, del 7
al 28 de novembre, amb el títol
“Les vinyes de Cabrils. 1900-1950”
exposició, a la Biblioteca, del 7
al 28 de novembre, amb el títol
“Les vinyes de Cabrils. 1900-1950”
Horari exposició: feiners,
de 16.00 a 20.30 h / dijous i
dissabtes, de 10.00 a 13.00 h
de 16.00 a 20.30 h / dijous i
dissabtes, de 10.00 a 13.00 h
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada