Cercar en aquest blog

dissabte, 11 d’octubre de 2008

Sopar Gastronòmic del Bolet

Avui us acostem una proposta, de tres companys hostalers del Maresme, que han organitzat i preparat, el primer Sopar Gastronòmic del Bolet, i que tindrà lloc el proper dijous dia 16 d'Octubre, al restaurant Vil·la Minerva a Sant Andreu de Llavaneres. Bon profit!


Aquesta iniciativa és fruit d'un viatge, d'una conversa, d'una amistat. Tres amics gastrònoms, propietaris dels restaurants Les Ginesteres d'Argentona, Can Majó d'Arenys de Mar i Vil·la Minerva de Sant Andreu de Llavaneres, van coincidir en un viatge i , tol xerrant xerrant, va sorgir la idea.

Tots tres tenen una dilatada experiència en el món de la restauració í coincideixen en el desig de promocionar els productes propis de la comarca del Maresme.

La tardor és el temps dels bolets. És el moment idoni, doncs, d'oferir una mostra gastronòmica que permeti lluir la cuina del bolet i que confereixi una nova importància a un ingredient tan tradicional com apreciat a casa nostra.


Menú

Croquetes de bolets
Crema de rossinyols a l'aroma de farigola
Carpaccio de lluerna amb salsa al cava i minírovelló i llanegues
Múrgola farcida de foie

Canaló de bolet banyat amb salsa de Trompetes de la mort
Calamar d'Arenys farcit de bolets

Adob de bou amb ceps del Montseny

Xarrup de reticulatus
Saquet sorpresa amb coulís de bescuit
----------
Marquès d'Alella blanc
Loxarel reserva 2005
Cava María Cabane gran reserva Parxet
----------
Cafès, Petits fours, infussions, licor de bolets

PREU: 60 € (IVA inclòs}
Per confirmar la reserva cal fer l'ingrés a: Caixa de Catalunya, 2013/0311/46/0200708008
Per reserves trucar a:

Vil·la Minerva:Tel. 93 792 61 04
Can Majó: Tel. 93 792 31 54
Les Gínesteres:Tel. 93 797 02 55