El producte que s’ofereix és el peix de palangre. El palangre destaca per ser una metodologia de pesca molt tradicional i autòctona a Llançà. Consisteix a utilitzar uns ormeigs d'ham. Antigament els palangres constaven de quatre frenells de cànem d'uns quaranta cm cada un, dels quals penjaven amarrats uns caps més fins a l'extrem on hi havia l'ham. L'ormeig anava plegat dins unes cofes de balca o d'espart amb els hams clavats a la vorera. Actualment és confeccionen cistelles de plàstic i l'ormeig és de fibra sintètica. Els palangres s'esquen amb pop bullit, calamars, cogombre de mar, musclos, petxines i bàsicament s'utilitzen per pescar lluç, dorada, etc.
Cal destacar que cada restaurant adherit a les jornades ofereix el seu propi menú, que inclou com a denominador comú de cada carta el peix de palangre.
Aquests son els restaurants i hotels que hi participen:
Can Narra
Adreça : Castellar, 37
Telèfon : 972 38 01 78
E-mail: info@restaurantcannarra.com
Plana web: http://www.restaurantcannarra.com/
Hotel Grimar ***
Adreça : Ctra. Portbou
Telèfon : 972 38 01 67 - 972 38 12 00
Fax : 972 12 16 20
E-mail : info@hotelgrimar.com
Plana Web : http://www.hotelgrimar.com
Miramar
Adreça : Passeig Marítim, 7
Telèfon : 972 38 01 32
E-mail : hostal-miramar@teleline.es
Els Pescadors
Adreça : Castellar, 41
Telèfon : 972 38 01 25
E-mail : info@restaurantelspescadors.com
Plana Web : http://www.restaurantelspescadors.com
El Vaixell
Adreça : Castellar, 62
Telèfon : 972 38 02 95
E-mail : restaurant@elvaixell.com
Hotel Grifeu
Adreça : Ctra. Portbou - Platja de Grifeu
Telèfon : 972 38 00 50 Fax : 972 38 00 63
La Vela
Adreça : Av. Pau Casals, 23
Telèfon : 972 38 04 75
E-mail : info@restaurantlavela.com
Plana Web : http://www.restaurantlavela.com
La Brasa
Adreça : Plaça Catalunya, 6
Telèfon : 972 38 02 02
E-mail : info@restaurantlabrasa.com
Plana Web : www.restaurantlabrasa.com
Club Nàutic
Adreça : Port Esportiu
Telèfon : 972 38 05 17
Can Quim
Adreça : Verge del Carme, 5
Telèfon : 972 38 05 37
+info: http://www.llanca.cat/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada