Cercar en aquest blog

dimecres, 30 d’abril de 2008

Menu degustació amb maridatge de vins i caves




Divenders 9 de Maig a les 21h.

Engeguem la Primavera 2008 amb una nova proposta que uneix la gastronomia i el món del vi.
La cata estarà guiada per en Xavier Matallana, enòleg de les Caves SIGNAT.
En Xavi ens proposa dos Caves i tres vins negres de les D.O. Ribera del Duero i Castilla León. Nosaltres hem triat 5 plats que entenem combinen per harmonia o contrast amb els vins proposats i donarem les explicacions pertinents.

El sopar esta obert a neòfits i entesos en la matèria, durant la vetllada es genera una xarrada on els assistents diuen la seva.
Os adjuntem el Menú que hem dissenyat per a la ocasió.

SOPAR DE MARIDATGE
DIVENDRES, 9 DE MAIG DE 2008

APERITIU
Canapè de Salmó marinat a l'anet
amb vinagreta d’ametlles
Cava Signat Brut Nature
(D.O. Cava)

ENTRANT
Rissotto de Ceps
amb crosta de parmesà

El Vínculo Crianza 2005
(D.O. La Mancha)

PRIMER
Turnedó d’ibèric i poma granny
als fruits vermells
Condado de Haza Crianza 2005
(D.O. Ribera del Duero)

SEGON
Tataki de tonyina Dehesa
amb xalotes confitades i ruca
La Granja 2002
(Vino de la Tierra de Castilla y León)

POSTRE
Piràmide de xocolata i taronja
amb encenalls de cítrics caramel·litzats.
Signat Brut Reserva 5 Estrelles
(D.O. Cava)

Cafès
Preu per persona
40 € iva inclòs
+info:
Sergio González Molner
Departament Comercial
L'Hort Cabrils
93 750 86 71