Divenders 9 de Maig a les 21h.
Engeguem la Primavera 2008 amb una nova proposta que uneix la gastronomia i el món del vi.
La cata estarà guiada per en Xavier Matallana, enòleg de les Caves SIGNAT.
En Xavi ens proposa dos Caves i tres vins negres de les D.O. Ribera del Duero i Castilla León. Nosaltres hem triat 5 plats que entenem combinen per harmonia o contrast amb els vins proposats i donarem les explicacions pertinents.
El sopar esta obert a neòfits i entesos en la matèria, durant la vetllada es genera una xarrada on els assistents diuen la seva.
Os adjuntem el Menú que hem dissenyat per a la ocasió.
SOPAR DE MARIDATGE
DIVENDRES, 9 DE MAIG DE 2008
APERITIU
Canapè de Salmó marinat a l'anet
amb vinagreta d’ametlles
Canapè de Salmó marinat a l'anet
amb vinagreta d’ametlles
Cava Signat Brut Nature
(D.O. Cava)
ENTRANT
Rissotto de Ceps
amb crosta de parmesà
Rissotto de Ceps
amb crosta de parmesà
El Vínculo Crianza 2005
(D.O. La Mancha)
PRIMER
Turnedó d’ibèric i poma granny
als fruits vermells
Condado de Haza Crianza 2005
(D.O. Ribera del Duero)
SEGON
Tataki de tonyina Dehesa
amb xalotes confitades i ruca
Tataki de tonyina Dehesa
amb xalotes confitades i ruca
La Granja 2002
(Vino de la Tierra de Castilla y León)
POSTRE
Piràmide de xocolata i taronja
amb encenalls de cítrics caramel·litzats.
Piràmide de xocolata i taronja
amb encenalls de cítrics caramel·litzats.
Signat Brut Reserva 5 Estrelles
(D.O. Cava)
Cafès
Preu per persona
40 € iva inclòs
40 € iva inclòs
+info:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada