Cercar en aquest blog

dijous, 8 de novembre de 2007

Els Calamars farcits del " motoret " Babra

Aquí teniu la recepte del Calamars farcits "Babra Style" una delícia per tots els sentits!


1er fer mandonguilles:

Agafar plat fondo. Batre un ou i posar-hi la carn. Tirar farina de galeta. Amassar, fer pilotetes i arrebossar amb farina blanca. Fregir.

2on Calamars:
-Fregir la carn fins que quedi blanqueta juntament amb dos dents d'all sense pelar
-Retirar la carn i l'all
-Amb el mateix oli fregir les puntes i les aletes del calamar
-Netejar el calamar. Punxar-lo bastant amb un palillo
-Picar ( no molt) la carn fregida, les ales i les puntes
-farcir el calamar i tancar-lo amb un palillo


-Sofregit:

Pico una dent d'all, 2 cebes fregides i tomàquet ratllat juntament amb pebre negre i vermell. xup,xup
-Afegir el calamar, afegir mandonguilles, i quan el calamar estigui blanc posar musclos i cloïsses(previament oberts al vapor). Potser hi hauré d'anar afegint aigua calenta. Xup,Xup

P.D: Amb la col.laboració de Ramón Navarro.

4 comentaris:

JORDI ha dit...

És un dels meus plats preferits. De fet tots el Mar i Muntanya (calamars farcits, pollastre amb escamarlans,...) ho són. Crec que recullen molt bé la filosofia del maresme!!

JORDI ha dit...

És un dels meus plats preferits. De fet tots el Mar i Muntanya (calamars farcits, pollastre amb escamarlans,...) ho són. Crec que recullen molt bé la filosofia del maresme!!

Cabrils Gastronòmic ha dit...

Ei Jordi espero les receptes de rebosteria l'avi i abeure si s'animen els PIRIS amb receptes seves,anims i Salut!

JORDI ha dit...

Ok!! per cert, el meu pare es diu Ramon Navarro!! jo vaig ser un traidor i em vaig canviar d'ordre els cognoms!

Aquests Piris.... només pensen amb l'esport, ja els picaré