Cercar en aquest blog

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Un Celler del Priorat, entre les 100 millors del món segons una publicació nord-americana

La publicació es distribueix entre professionals de la restauració i el vi en Estats Units i Canadà.



Els vins catalans són un plaer exquisit pels nostres paladars i, cada cop més, també per al dels estrangers. A pesar de no tenir un Estat i, per tant, la possibilitat de vendre al màxim la nostra cultura, la qualitat dels nostres vins s'està creant, amb suor i esforç, un espai en el reconeixement internacional vinícola. El celler Capafons-Ossó, amb vins de la Denominació d'Origen Montsant i Priorat, s'ha situat en la selecció de les 100 millors cellers de 2007 a nivell mundial elaborada per la revista especialitzada 'Wines & Spirits' d'Estats Units, i de renom internacional.



La restauració i gastronomia catalana estan al punt de mira d'arreu del món. No només cal parlar de cuiners amb renom internacional com Ferran Adrià o Carme Ruscalleda, sinó que també la nostra producció de vi està reconeguda pels millors experts. Fins i tot, com ja directe!cat us ha explicat en aquesta notícia, Norah Gordon ha escrit una novel·la on el tema principal són els vins de Catalunya.



Norah Gordon

El celler Capafons-Ossó, amb vins de la Denominació d'Origen Montsant i Priorat, s'ha situat en la selecció de les 100 millors cellers de 2007 a nivell mundial elaborada per la revista especialitzada 'Wines & Spirits' d'Estats Units. És l'únic celler català de la llista. 'Wines & Spirits' adjunta en el seu nombre d'aquest mes una breu història del celler del Priorat, en funcionament des de 1967 'molt abans que nomenis com Palacios, Barbier o Pérez convertissin la regió en una de les més prestigioses d'Espanya', segons la revista. Entre les seleccionades també es troben cellers d'altres parts de l'Estat espanyol, com per exemple els cellers de la DO Marquès de Càceres, Ramón Bilbao (La Rioja), Emilio Moro (Valladolid) o Telmo Rodríguez.La publicació nord-americana es distribueix entre professionals de la restauració i el vi en Estats Units i Canadà. A més, una vegada a l'any publica una guia que distribuïxen els periòdics Nova York Times i USA Today.
Publicat a directe!cat