Cercar en aquest blog

dissabte, 23 de juny de 2007

PETIT ARNAU DE LOXAREL


Varietats de raïm:Merlot i Pinot Noir.
Grau Alcohòlic: 13%
Temperatura per a servir: 3-5°C
Origen:Vinyes pròpies situades a l'Alt Penedès, a una altitud de 500 metres sobre el nivell del mar. L'aportació d'adob és sempre orgànica i només es fa cada quatre anys.
Procés:Maceració del raïm en cups subterranis durant 12-14 dies. Posterior fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 16°C.
Vista:Color rosat fosc, d'aspecte net amb tonalitats de fruita madura, té caràcter.
Nas:Aromes de fruita vermella que recorden les cireres, l'esbarzerola.
Boca:Potent, sec amb marcada acidesa que es conjuga molt bé amb l'alcohol, una lleu astringència ens recorda aquestes dues varietats nobles. Per amants dels rosats marcats.
Gastronomia:Acompanya arrossos amb carn, embotits i tot tipus de pasta italiana amb salses de tomàquet.
MEDALLA D'ORPEL PETIT ARNAUDE CAVES LOXARELAL CATALUNYAGIROVI 2007en una cata