Cercar en aquest blog

dijous, 21 d’abril de 2011

Faves amb Maduixots del Maresme, del Xeflis de Cabrils





Ingredients: (4 persones)



1 kg de Faves del Maresme


2 Tomàquets madurs


2 Cebes


1 Botifarra blanca cuita


1 Botifarra negre cuita


¼ kg de Maduixots del Maresme


Oli d’Oliva


1 Fulla de Menta fresca


Sal i sucre





Elaboració:



Tallem les cebes i les botifarres a rodanxes, i reservem.


En una cassola, escalfem l’oli i posem la ceba, la menta i les botifarres, deixant que es desfacin.


Quan tinguem la ceba rosa, hi afegim el tomàquet, sense llavors i a trossos, deixant-lo coure uns quinze minuts.


En una cassola apart, fem un caramel amb el sucre i glacegem els maduixots, reservem.



Afeixi’m les Faves al rostit anterior, les cobrim d’aigua, deixant-les coure durant una hora. Quan siguin cuites, incorporem els maduixots i deixem coure cinc minuts més. Ja ho tenim!



Podeu decorar el plat amb uns maduixots caramel·litzats, per donar-li color al plat. Bon profit!


Xef: Josep Abril
Recepta: Restaurant Xeflis
Foto: Pares de Vi