Cercar en aquest blog

dijous, 22 de juliol de 2010

Tomàquet fullat amb ceba confitada, del Xeflis


Ingredients:
- Pasta de full
- Tomàquets del Maresme madurs
- Ceba
- Olives farcides d'anxova
- Anxoves de l'Escala
- All i julivert
- Sucre
- Sal, pebre i orenga
Elaboració:
- Tallem la ceba en juliana, la salem i fregim a mig foc fins enrrosir-la. Hi afegim una cullerada de sucre, la colem i reservem.
- Tallem el tomàquet a rodanxes, el salpebrem i el passem per la paella amb una mica d'oli, volta i volta, hi posem l'all i julivert, retirem i reservem.
- Tallem la pasta de full a la mida desitjada, retallem les vores, en tires de mig centímetre, pintem les vores i les tires amb ou.
- Hi afegim la ceba confitada, els tomàquets, l'orenga i les olives laminades. Enfornem uns vint minuts a cent vuitanta graus, fins que la pasta agafi el color desitjat. Retirem del forn.
- Abans de servir el plat, hi posarem les anxoves al damunt.
Aquest plat, tant es pot servir, fred com calent. Bon profit!
Recepta del Restaurant Xeflis