Ingredients per 4 persones:
8 Galtes de Vedella desossades
2 Cebes
½ Porro
2 Pastanagues
2 Tomàquets madurs
12 Figues seques
¼ l. Vi ranci
Farina
Oli
Sal
Aigua calenta
Elaboració:
En un cassola amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el porro i la pastanaga, tallats a daus. Quan sigui ben sofregit hi posem el tomàquet rallat fins que redueixi. Hi posem una mica de farina, ho deixem dos minuts i ho passem per un col·lador amb l'ajut de l'aigua calenta, reservem.
En un altre cassola amb un raig d'oli, daurarem les galtes, que prèviament haurem enfarinat i salat. Un cop daurades, hi afegim les figues i el vi ranci, que haurem bullit avanç.
Afegim el sofregit, cobrim d'aigua, rectifiquem de sal i deixem que faci chup chup fins que siguin tendres. Bon profit!
Recepte del Restaurant Xeflis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada