Cercar en aquest blog

divendres, 18 d’abril del 2008

Cabrils Gastronòmic a la Fira de Sant Jordi




Aquest Sant Jordi, l'Ajuntament organitza la primera Fira de Sant Jordi al carrer, per aquest motiu Cabrils Gastronòmic tindrà paradeta, en la que oferirem els productes més destacats de la XECNA.




Entre els productes que oferirem,destacà el Cava 2014, la Cola Catalana Alter Cola, la cervesa Catalana Cap d'Ona, el Whisky Jaume I, el vi 11 de Setembre i la beguda energètica Despertaferro, entre d'altres.


La nostre intenció és fer conèixer aquests productes amb consciencia nacional i la possibilitat d'adquirir-los la Diada del patró de Catalunya.


Aquesta petita "rambla" s'instal·larà al carrer Domènec Carles, on hi seran les tradicionals parades de flors i llibres, a més d'altres elements tradicionals de Sant Jordi, com senyeres, pa i pastissos típics d'aquesta Diada.


També aprofitaran l'acte per homenatjar als escriptors locals, que també disposaran d'un espai propi per vendre els seus llibres. A dos quarts de sis tindrà lloc a La Fàbrica un Conta Contes per els més menuts i a dos quarts de set a la plaça de La Bodega, lectura de poesia i narrativa, a càrrec de l'Associació Dones de Cabrils.


L'horari de la Fira de Sant Jordi serà de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre.

Us hi esperem!